Je badkamer stylen? Start met een kraan

Rosé goud, geborsteld koper, mat wit… Kranen met een bijzondere kleur zijn bezig aan een opmars. Zo geef je je badkamer een persoonlijke touch. De kranen van Hotbath zijn made in Italy en heel geliefd in Nederland. Wij begrijpen wel waarom!

Dit zegt een kraan over je

Tegenwoordig hebben badkamerkranen in glanzend chroom concurrentie van pareltjes in de mooiste kleuren. Niets mis met chroom natuurlijk, maar er is nog zoveel meer mogelijk. Zo zijn de kranen uit de Cobber serie van Hotbath in maar liefst 15 verschillende kleuren verkrijgbaar. Het gaat van geborsteld messing tot rosé goud en van mat zwart tot geborsteld koper. Zoek je een nieuwe badkamer of wordt jouw bestaande badkamer gerenoveerd? Ons advies: start met het uitkiezen van een kraan! Durf te spelen met kleur in de badkamer. De keuze voor een kraan zegt veel over je favoriete badkamerstijl. Het is een mooi startpunt om de stijl van de rest van je badkamer te bepalen.

Baden in goud

Gekleurde kranen komen goed tot hun recht in moderne badkamers, waar gebruikt wordt gemaakt van marmer, bijzondere tegels of zwart als accentkleur. Zo combineert een wastafelkraan in rosé goud prachtig met wit marmer en gaat een gouden kraan heel goed samen met een donkere muur. Vind je dat net iets te spannend? In een badkamer met een lichte basis en houten accenten doen mat zwarte of mat witte kranen het goed. Oké, officieel zijn zwart en wit geen kleur, maar het is wel degelijk wat anders dan een kraan uitgevoerd in chroom. Voor landelijke badkamers is een kraan met een geborsteld of verouderd effect een mooie toevoeging. Het past bij de natuurlijke materialen met een verweerd en robuust uiterlijk.